Min vakre datter!

Som skrevet i går, har jeg siden sist endelig blitt mamma! Jeg er stolt og koser meg med mammarollen fullt ut. Jeg har hatt et godt svangerskap og en veldig fin fødselsopplevelse. Tiden etter har vært veldig fin, men litt tårer og slit har det jo vært, for meg som mange andre. Er vel ingen som ikke i det hele tatt opplever det i en så sårbar tid som etter en fødsel. Så det går jo egentlig veldig, veldig bra!

Jeg ser på min lille Amalie, og syns hun er det vakreste i hele denne verden!

Amalie er så rolig og grei, hun gråter lite og er veldig tilfreds og fornøyd. Hun smiler masse ! Hun er våken vanligvis to ganger på en natt, og sovner etter litt pupp og bleieskift, og sover godt og rolig. Er deilig å få sove hele to og tre timer av gangen, er nok til at jeg føler meg ganske så uthvilt. Litt sliten av og til. Men ikke mye. er godt! 

Min vakre jente, fire dager gammel.

 

 

Amalie veide 3170 gram når hun var nyfødt. I dag er hun syv uker gammel, hun veide 4355 gram når hun var fem og en halv uke. Så hun har lagt bra på seg! Alt er vel:D Koser meg som mamma og har det godt sammen.

Mere om siste delen av svangerskapet og fødselshistorien min kommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er min vakre jente c tre timer gammel. <3

 

 

Lykkelig<3 !

 

God påske !Én kommentar

:)

06.04.2012 kl.18:08

Så søt :-)

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jeg er Kaja, ei Gausdalsjente som gikk på skole i Vågå for tre år siden, og grodde fast her da jeg fant en veldig kjekk gutt og dele hverdagen med. Vi fikk ei lita jente den 14 februar-2012. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits