Sliten og lykkelig !

Jeg har ikke blogget eller vært på internett de siste mnd, siden vi flyttet har jeg vært uten internett. Og det er vi enda, men jeg vender tilbake med tid og tålmodighet, jeg savner og skrive, og lese de hyggelige bloggene til de jeg er venn med her. Håper alle de jeg har fulgt med har det bra! Har nok skjedd mye spennende hos dem også.

Her går det fort framover, jeg er nå i svangerskapsuke 30. Tiden går skremmende fort ! Lille babyen vår har fått navn, klær, barnevogn og seng. Mangler bare småtterier som vi skaffer etter jul. Jeg har det bare bra! Jeg rir enda, og gjør alle daglige gjøremål som normalt. Har fortsatt hele og fulle stellet av hesteloffen selv enda! Men, jeg har blitt ganske stor, skjenner at det tærer på kroppen. Det føles tungt, og jeg er nok litt tregere enn før. Har dager hvor jeg er veldig sliten, og nattesøvnen blir det dårligere og dårligere med. Men jeg har heldigvis ikke noe press på meg i hverdagen, og dermed går det veldig bra fordi.

Har det kjempegodt med kjæresten, han tar så godt vare på meg i disse tider, og føler at vi er nærmere hverandre nå enn noengang før. Jeg er heldig med han, over tre år sammen og jeg er like forelsket som i starten;)

Jeg er litt sliten, kjenner at det nærmer seg mer. Veslejenta legger seg ofte med hodet ned, noe det skal sies jeg kjenner ganske godt. Bekkenet blir vondere og ryggen ømmere. Kynnere, noe jeg endelig har fårstått betydningen av, blir sterkere og oftere.

Men jeg har aldri vært lykkeligere :-)

Det var oppdateringer fra meg, håper jeg snart får internett og kan blogge igjen!

Legger ved noen koslige hundebilder fra de siste mnd.

Var med søsteren min på skolen og var med i hundegården, guud som jeg koste meg der! Hun går på høyskole i Valdres, hundekjøring Alaska. Dette er en av hundene jeg syns var helt fantastiske!

 

Meg og en av de grumme:)
 

 

Så har storebror skaffet seg en valp da, det er noe i familien vår og slike røffinger. "Lille" Frøya, var her 10 uker gammel. Nå er hun 15 uker gammel, og kjempesnill ei frøken. Hun er av rasen Staffordshire bull terrier, og passet godt inn i familien med mammas to miniatyr bull terriere, og min gatemix Ranja. Skjønn frøken, hva?

 Kosejente:)

 

Én kommentar

Søss

04.des.2011 kl.01:37

Liten Baby er blitt så stor!!

Gleder meg til å få henne ;)

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jeg er Kaja, ei Gausdalsjente som gikk på skole i Vågå for tre år siden, og grodde fast her da jeg fant en veldig kjekk gutt og dele hverdagen med. Venter ei lita jente i februar 2012. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits