Flytting og kos, litt av hvert på en og samme dag!

Dagen i dag gikk heller ikke som tenkt. Men har fått gjort kjempemye alikevel. Startet faktisk dagen med å steke pannekaker, og uten at jeg tenkte meg om ble det visst nok til frokost i morgen også. (av og til frokost det).. Så skulle Remi hjelpe en venn med å kjøre noen vrakbiler siden det var siste anledning for dem i dag, så skulle vi kjøre flyttelass etterpå. Men da de ble forsinket med alt for mange timer tok vi saken i egne hender. Jeg SKU begynne i dag, punktum. Så min kjære trofaste Malin stilte opp med supertoyota`en og pakket inn i den. Siden turen ikke er lenger enn 1 minutts kjøring, går det ann på den måten. Og jammen ble vi nesten ferdige også ! Nå gjenstår det kun de store tingene, kombiskapet, komfyren, sofaen og sengen. Og de resterende klær, ellers er nå det unnagjort på en tur det. Og godt var nå det, og få det såpass unnagjort!

 

 
Supertoyota`en i full aksjon !

Så i morra er planene klare, jeg pakker ut mest mulig mens Remi er på jobb. Og pakker ned resten av det som vi har igjen, inkludert maten osv. Så kjører Remi og dem de store tingene når han kommer hjem fra jobb, og forhåpentligvis blir det slik, sånn at vi sover der fra i morgen. Det, er jeg klar for iallefall. Jeg vil... !

Vi satt på shell og hadde det koslig i dag også, først gikk jeg tur før jeg møtte Malin, i det deilige været. Så møtte vi dem på shell og satt der en stund. (Shell som er YX nå egentlig). Så kjørte vi flytting, også reiste vi hjem til Malin etterpå og spiste middag og koste med rotter faktisk, thehe. Etterpå satt vi på YX igjen med en liten gjeng, og det er liksom en koslig avslutning på helgen, det. Så følte jeg fikk mye kos utav en nyttig dag.

Ranja på shell i dag.

 


Rottekos ! Oddlaugenmin:)

 

 

 

 

Elsker virkelig høsten, en koslig selv om den av og til er dyster, stemning.

Følte mye skuffelse i dag, for at dagen ikke gikk som den skulle, men til slutt måtte jeg oppsummere at jeg har hatt en flott dag egentlig, koste meg veldig på tur og med Malin. Og vi fikk jo faktisk kommet ganske langt med flyttingen. Så sier meg fornøyd jeg! Nå ska jeg legge meg, og forhåpentligvis sove min siste natt i denne kjelleren.

God natt, alle sammen.


Én kommentar

odafphoto

03.okt.2011 kl.11:47

Fin blogg :)

SV: takk for kommentaren ! :D

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jeg er Kaja, ei Gausdalsjente som gikk på skole i Vågå for tre år siden, og grodde fast her da jeg fant en veldig kjekk gutt og dele hverdagen med. Venter ei lita jente i februar 2012. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits