Ranja+børste= 2 ! Og litt fra gårsdagen.

Ranja har to perioder i året hvor hun røyter skikkelig. Da går det i børsting og støvsuging, og enda mer børsting og støvsuging. Og, ja. 5 minutter med børsten, og plutselig har jeg børstet av henne en hel hund til !


Takk og lov for Furminator !

I går fikk vi skrevet under på husleieavtale og fikk husnøkkelen, JUBEL! Så i går var det å skike på kjøleskap, støvsuger, komfyr og alt vi trenger. Det endte med at Remi kom hjem med et helt nytt kombiskap slik jeg ville ha, og.. En kaffemaskin?! Kult. Det har jeg ønsket meg siden jul ifjor, så det var jo en god oppmuntring at han kom hjem med det ! Så har vi sansynligvis fått komfyr av noen bekjente, så slipper vi å kjøpe det. Da gjenstår vi med støvsuger, og vaskemaskin. Klarer oss noen dager uten. Hvis alt går som stae meg vil, skal vi sove der fra i natt av.  Gleder meg sånn til det !

 


Gleder meg som en UNGE til å pakke den ut og prøve den ! Lot den gleden vente til vi har flyttet inn.

 Ellers i går ble det ikke så mye vi fikk gjort, når husleieavtalen gikk i orden var det sent på kvelden. Så selve flyttingen ble utsatt til i dag. Så i går endte det med en ridetur istedet, Henriette skulle flytte hesten sin hjem til der hun egentlig har stallplass. Så jeg salte på Gubben og slo følge ned til Moom før vi skilte lag der. Gubben syns ikke noe om å gå på tur helt mutters alene, og hvertfall ikke å gå fra den andre. Men siden mor krevde det, måtte han bare gå pent og pyntelig videre. Det var jo greit nok når vi hadde mulen vendt hjemover, men han var litt forvirret da han ble litt trukket bakover siden Turid var å se der sist, men alikevel fremover siden det bar hjem. Han vrinsket så høyt at jeg som rytter ristet der jeg satt, han vrinsket virkelig med alle sine krefter. Når vi kom hjem ga han seg, da tok han til takke med å nyte børstingen, han var så svett at jeg hentet en bøtte med vann og børstet han med våte børster for å få av svetten av pelsen. Så fikk han kraftoret sitt og vi tuslet ut hos Snella og Stjerna. Og hva er det første dyret gjør? Jo, han finner seg den største støvhaugen på hele beite og ruller seg. Det var den jobben med å få han ren unnagjort.

 
Kliss våt hest på tørr gjørme= møkkahest.

Fant forresten også den største røyksoppen jeg noen gang har sett!


Den var ikke langt unna å være på størelse med hesten min sin hov.

 

 

 


Stuen, bildet tatt i går. Dårlig bilde, blir fler når vi har flyttet inn.

Jeg blir uten internett når vi flytter, men jeg skal nok spørre om å få låne nettet her av og til. Litt internett er godt å ha. Både for interessen og for alt man bruker nettet til.


2 kommentarer

MK

02.okt.2011 kl.14:34

Ønsker deg en super fin søndag, håper den blir bra :-D

klems Marthe ♥

mylife

02.okt.2011 kl.14:37

Kjenner igjen den røytinga....Utrolig att dekan miste SÅ mye pels og fortsatt ha hår på kroppen.

Har samme kaffemaskin, LOVE it <3

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jeg er Kaja, ei Gausdalsjente som gikk på skole i Vågå for tre år siden, og grodde fast her da jeg fant en veldig kjekk gutt og dele hverdagen med. Venter ei lita jente i februar 2012. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits