Klarer man ikke bestemme seg, tar man like gjerne alt!

Er det det man kaller matkick? Ikke vet jeg. Men har så fryktelig lyst på noe, noe godt ! Noe søtt? Noe godt ..

Youghurt? Sjokoladepudding? Banan? Nei, eple var det jeg ville ha .. Tranebærkrunsj? Troika? .. Jeg greide iallefall ikke å bestemme meg, alle ideene bare popper opp i hodet mitt. Jeg fant like så greit ut at istede for å stå å krevulere, hvorfor ikke bare ta alt? Jeg klarte å spare meg for troikaen og tranebærkrunsjen. Så kveldsmaten ble seende slik ut, perfekt for å stoppe ideene om alt jeg har lyst på, for i kveld.


 

I helgen som var fikk jeg barneklær av stemoren min, som hun fikk av datteren sin til meg. Som har fått barn, men som har vokst fra klærne sine. Fin anledning for oss som venter:) Jeg elsket de ! Kjempefine klær, som jeg virkelig gleder meg til å kle på min datter, gleder meg virkelig! Selv om jeg av og til er glad jeg bare er gravid enda. Så kjenner jeg gleden og et snev av utålmodighet av og til.


Dårlig kvalitet på bilde, er stort sett mobilen i aksjon om dagen. Men det ser iallefall slik ut. Siden det er våre første klær, føles det jo veldig stort:)

 


 

Én kommentar

Fine bilder! :D

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jeg er Kaja, ei Gausdalsjente som gikk på skole i Vågå for tre år siden, og grodde fast her da jeg fant en veldig kjekk gutt og dele hverdagen med. Venter ei lita jente i februar 2012. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits