Helgen til i dagPå fredag fant jeg brått ut at jeg ville ta toget til lillehammer og besøke familien. Da mitt kjære tantebarn hadde bursdag og søsteren min kom på besøk fra Valdres. Hun går på folkehøyskole der og er ikke mye hjemme for tiden. Men jeg rakk såklart ikke toget da jeg fant det ut en time før siste toget gikk, og turen til skyssstasjonen i seg selv tar en halv time og jeg var mitt i middagen. Såklart..

Så det ble utsatt til lørdagen, da reiste jeg på formiddagen isteden. Jeg måtte ta toget, da jeg ville ha med meg Ranja og det ikke er lov med hund på bussen lenger. Når jeg kom til Lillehammer traff jeg mamma og Linn (storesøsteren min), så reiste vi på strandtorget og spiste mat før vi startet å handle litt. Jeg har fryst så mye for tiden, har ikke varme klær. Så fikk handlet meg et par varme gensere, lue, sjerf, votter og hansker. Så kjøpte jeg meg vinterjakke og en deilig ull-tights. Så nå skal jeg vel holde varmen fremover. Så reiste vi hjem og lagde middag, taco! Skikkelig godt.

Et enkelt, men godt og koslig middagsbord.

Etter middag reiste jeg og Linn og besøkte pappa og Anne Mette, hadde det hyggelig der før vi reiste hjem. Det ble sene kvelden.

På søndag sto vi opp og spiste frokost sammen, før vi satte oss ned med jentene (vi er tante til to, på 7 og 13) og spilte et legospill med dem og mamma og bror. Så bar turen til tyrilli-klatringen, der Charlotte skulle feire bursdagen sin med noen jenter fra en tidligere klasse. Vi var med dem resten av dagen. Jeg og Linn var pizzabud og reiste og hentet maten. Etter det var det kveld igjen, og alle skulle hjem. Linn skulle til valdres og Charlotte til Dokka. Så da var jeg med mamma og kjørte dem på en tur. Og ble med Linn og så gjennom skolen hennes, der var det skikkelig fint, gammelt og stort. Hundekjøring er det hun går, dritkult! Så ble jeg med mamma hjem, og reiste selv på mandagen.

Da var jeg så heldig at jeg fikk skyss med Malin og moren hennes hjem, de skulle til Lillehammer og da kunne jeg sitte på. Var med Malin og handlet på strandtorget og spiste møkkamat, før vi reiste. Jeg og Malin endte såklart opp med en ekstra passasjer hjem..

Hun heter Oddlaug, er to mnd gammel og har fire føtter. Hun er svart og går under navnet hetterotte! Hun var dritkul, og sjarmerte oss i senk. Malin ønsket seg en nr tre i buret der hun allerede har to, i tilfelle en av dem skulle dø for tidlig, da er det jo så leit om det blir en alene. Og jeg ønsket meg en hetterotte, siden jeg digger dem! Men har ørkenrotter og har ikke plass til flere dyr. Så da kombinerte vi den, vi. En bra unnskyldning for oss begge, vel? ..


Lille Oddlaug på vei mot sitt nye hjem !

Vi lot henne få treffe Ruth og Thorild, rottene til Malin. Men siden hun er så liten fikk hun sove alene i reiseburet inni det store buret i natt. Så får hun treffe Ruth og Thorild litt og litt ettersom, greit å ha kontroll.


Her sitter Oddlaug på skulderen min, da vi hadde en liten luftepause hos moren til Malin før vi dro hjem.

Har også fått mine første barneklær i helgen, og sett på barnevognen min. Vi kjøpte en på nett for en uke siden, og var veldig fornøyd med den, kommer bilde ! Var hos jordmor og fikk høre hjertelyden i dag for første gang, og det var kjempemoro! Men har ikke tid til å blogge mer, så da kommer det fler innlegg snart.

Blogges :)

 

6 kommentarer

Min hverdags boble

27.sep.2011 kl.12:57

Så koselig:)

mylifeasjeanette

27.sep.2011 kl.16:01

Det hørtes ut som en flott helg ! :) Er det ikke lov til å ha med hunder på buss lenger ?

Alltid gøy med nye klær :)

Hun har veldig fin pels, så sunn og fin at hun ikke trengers spesial for, eller vitaminer. Heldig med hun :)

kajasvesleblogg

27.sep.2011 kl.17:20

mylifeasjeanette: Ja, det var det:) Nei, på busser som kjører langt er det ikke lov med hund nei. Lokalt kan det variere derimot.

Takk for trivelig kommentar:) Ja jeg så det, kjempefin!

M

27.sep.2011 kl.18:02

SV: Takk for hyggelig kommentar! ^^

Dyreneshverdag

28.sep.2011 kl.16:52

Kjempeflott blogg du har. Tror nok jeg kommer til å lese masse her fremover! :-D

kajasvesleblogg

28.sep.2011 kl.22:05

Dyreneshverdag: Takk, så kjempekoslig å høre ! Sånt gir motivasjon:)

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jeg er Kaja, ei Gausdalsjente som gikk på skole i Vågå for tre år siden, og grodde fast her da jeg fant en veldig kjekk gutt og dele hverdagen med. Venter ei lita jente i februar 2012. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits