Morgendagen blir spennende, skummel, alt.

Jammen var det fredag, shit.. Alt nå? Dagene går så himla fort. I går var jeg med Henriette og kjørte ned hesten hennes fra beite, siden hun skulle bort i helgen og hestene mine skal kjøres i morgen. Vi var faktisk ikke hjemme igjen før klokken ett i natt. Tror kansje jeg var litt for aktiv i går, med hensyn til bekkenet. Først på dagen gikk jeg en nesten to timers tur med Ranja, når jeg kom hjem drev jeg med klær og gjorde rent i rotteburene og diverse. Når jeg var ferdig gikk jeg tur igjen, sammen med Ranja også møtte jeg Tine, en god halvtime-tre kvarters tur. Så ringte Henriette og spurte om jeg kunne bli med og hjelpe henne, dermed sprang jeg til kiwi og ble med de opp til Dahle, der var jeg med utpå beitet og tråkket rundt i brattsidene og gjørmen der for å få ned hestene, og ikke minst og få med den riktige hesten utav beite. Fikk Turi på hengeren og kjørte over til Vågå og slapp henne på nye beite, siden det var ny hest for henne tråkket vi et stykke oppover der og så til at alt var bra. Så hoppet jeg av på kiwi og gikk hjem igjen, ruslet en 10 minutters kveldtur med Ranja for hennes del, og stelte meg og la meg. Da var klokken så mye som to. Når jeg la meg føltes alt så greit, så skulle jeg snu meg, og det var ubeskrivelig vondt.. Rett å slett ! Så jeg lå stille uten å røre meg helt til morgenen igjen. Det var så himla vondt, at jeg visste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg der og da, men klarte å slappe av og ligge rolig. I dag har det vært ganske greit igjen, egentlig. Vet ikke hvilken grad av aktivitet som er bra eller ikke jeg, men trodde egentlig at det bare var bra..

I MORGEN da, gleder jeg meg til, men gruer meg også. Jeg gleder meg til å få Gubben hit til Vågå, og få ridd mere igjen og slik. Men gruer meg veldig til å kjøre Nova, først og fremst fordi Nova ikke har vært på henger på over et år, sist noen forsøkte det la hun seg på lemmen og lå der. Og for det andre gruer jeg meg fordi Nova skal helt til Lillehammer, kommer til å savne jenta mi"/ Enda en utfordring blir det  når Gubben og Stjerna må kjøres først siden Nova skal lengst, og Nova blir alene igjen på Dahle en times tid, det kan bli spennende/nervepirrende og se hvordan det går.

 

Blir leit å skille mine to kjære, de er godt knyttet til hverandre.. Dette er tatt for et år siden.


 Men dagen i morgen må komme, det hjelper ikke å utsette noe. Det vil bare gjøre alt værre, blir godt å bli ferdig med det, så slipper jeg å tenke mer på det og grue meg sånn til dagen. Hvordan vil det gå med Nova som har så fryktelig hengerskrekk? Hvordan vil det gå at hun blir igjen alene en stund? Hvordan vil det bli og skille dem for første gang? Hvordan vil dette bli for meg følelsesmessig? En ting og sende fra meg den ene hesten min, som jeg er så fryktelig glad i. En annen ting er alle problemene som kommer til å dukke opp med Nova og hengerskrekken hennes. Dette blir en trist dag. Jeg skal være med henne til lillehammer, og være den som tar henne av hengeren, og være der for hun på nye stedet med alle nye menneskene og hestene. Så har hun i det minste en ting som hun kjenner med seg. Men alikevel, jeg må jo reise igjen. Og ser ut til at det kan bli vanskelig med jevne besøk framover.

Jenta mi, helt i starten da jeg trente henne, her under innridningen. (Yes I know, white legs)..

Så dette gruer og gleder jeg meg til. Forrige gang Nova var på (nesten) en henger, var da de som egentlig eide henne skulle hente hun. Da la hun seg ned på lemmen av skrekk, og der lå hun i 20 minutter før hun reiste seg igjen. Og da med oppmuntring fra meg. Så dette blir.. Spennende.

 

Kvelden i kveld, har jeg igrunn ingen forventinger til. Jeg er litt sliten og tenker litt for mye på de siste dagers hendelser. Og Remi er på jobb og kommer ikke hjem før i morgen, da jeg reiser. Det er DDE i moom, og alle skal jo såklart dit ! Untatt meg. Får vel rusle meg en tur med Ranja igjen jeg da, og tenke positivt for morgendagen.

God helg, all of you :-D

2 kommentarer

iidakm

02.sep.2011 kl.21:17

Så utrolig nydelig det øverste bildet :')

kajasvesleblogg

02.sep.2011 kl.23:23

iidakm: Mhm, takk:)

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jeg er en livlig jente på 20. Lyder navnet Kaja. Venter en liten en, i februar 2012. Sammen med min kjære jeg har delt tre år med. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits