Deppe `dag ..Av og til får vi alle en tid hvor ingenting går helt den ønskelige veien. Men alikevel føles det så, surt ! Hvorfor skal det være slik at når ting først er vanskelig, skal det skje alt på en gang? Hm, rare greier. I dag er en av mine dager, hvor alt føles litt ugreit. Men, det ordner seg for snille jenter? Gjør det vel.. Får håpe jeg er en av dem! Jeg elsker å blogge, jeg angrer ikke for at jeg laget denne bloggen. Jeg syns det er kjempemoro allerede. Men akkurat i går og i dag fikk jeg litt bloggsperre, litt ingenting å skrive om..

Men, humøret bedrer seg, og da plopper det nok en ny blogg-idè inn i hodet mitt. Og like etterpå blir den sikkert å lese her.

Have a nice day, alle sammen:)

 

Gubben, to år siden.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jeg er en livlig jente på 20. Lyder navnet Kaja. Venter en liten en, i februar 2012. Sammen med min kjære jeg har delt tre år med. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits