Søndag, egentlig en bra dag..Jeg har ofte forbundet søndager med kjedelige dager, man er ofte sliten etter helgas sprell, og man vet at helgen straks er over. Men jammen har søndagene ofte blitt gode, man får gjort mye man ikke får gjort andre dager, og man kan virkelig nyte dagen. Bare man gjør så det blir koslig selv.

I dag våknet jeg ikke før ti, og drøyet med å stå opp til klokken elleve. Og det var godt! Sto opp og laget oss frokost og slappet av. Så reiste jeg og Tine og hentet hesteutstyret vårt fra der jeg og Remi bodde før. Vi skal hente hestene fra beite til helgen, og dermed blir det jo litt forberedelse. Koste meg skikkelig, og skal opp dit i morgen og fikse og rydde i utstyret, så det blir koslig til Gubbengull ska komme til den nye stallplassen sin. Så gjør jeg det vel litt fordi jeg gleder meg sånn.. Blir så utrolig deilig å få hentet han ! Starte opp treningen igjen og kose oss ! Tror dette blir en veldig avslappet vinter i forhold til det jeg har hatt på noen år. Er en stund siden jeg har leid stallplass, særlig hvor man kan få hjelp til morgenutslipp utpå vinteren, og atpåtil med vanntilgang INNI STALLEN ! Yeey:) Også har jeg jammen "bare" EN hest i vinter, mamma`n min skal ta hånd om den andre for å avlaste meg. Tror dette blir en superbra vinter, på alle måter, og ikke minst med tanke på den voksende magen, Å jeg gleder meg kjempemasse til alt!

Jeg har hatt en kjempabra dag, nå ska jeg ta med meg Ranja og rusle meg en skikkelig god tur. Håper å treffe noen kjente og kjære etterpå igjen. Ha en bra søndagskveld, alle dere andre også :-)

 

Legger ved et gammelt mobil-bilde fra i fjorvinter.

 

2 kommentarer

sofieeec

29.aug.2011 kl.20:20

så bra at du hadde en fin søndag :) nydelig bilde

kajasvesleblogg

29.aug.2011 kl.23:34

sofieeec: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jente på 20 år, heter Kaja. Venter en liten en, i februar 2012. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits