Disse dager !
(Vår vesle, her 10+6). Gleder meg til neste nå om et par uker, han/hun har blitt stoor siden dette.


I disse dager skjer det mye samtidig som ingenting. Remi har hatt ferie denne uka, og vært hjemme hele uken. Dermed detter vi i feriemodus begge to. (Eller skal jeg si alle tre)? Den vesle i magen er hvertfall i feriemodus, jammen flakser det godt i meg når jeg har lagt meg om kvelden. Men ikke noe å skjenne om dagen.  Rart jeg skal skjenne det bare når jeg ligger. Enten er det kun da jeg er rolig nok til å skjenne det, ellers så er han/hun utrolig aktiv om natta, og dermed beveger seg såpass at jeg føler det. Det, er ikke noen eksakt god beskrivelse på det, men jeg vil kalle det flaksing! Det er så utrolig moro;) Gleder meg virkelig til det blir skikkelige spark !

 

Skjenner at det er kjøligere om nettene også nå, kjente det ganske godt nå som vi "bor" i en kjeller. Ranja (hunden) tok seg faktisk mot til å krype oppi sengen her en natt, selv om Remi lå der. Forholdet er jo til vanlig slik at hun forter seg ned fra den når hun hører stegene hans på gangen. Så jeg tok et hint, og fant igjen en enkeltdyne jeg hadde liggende. Så pakker jeg henne inn i den om kvelden, og da har hun holdt seg på madrassen sin selv siden. Nå som det nærmer seg høst og kaldere tider, håper jeg virkelig at vi får flyttet snart. For de som ikke skjenner vår situasjon, så leide vi i en leilighet i et og et halvt år, men den ble ødelagt under gudbrandsdalsflommen i vår. Dermed ble vi "husløse",  først sov vi hos venner, før vi "bosatt" oss midlertidig hos stefaren og broren til Remi. Her har vi et eget soverom, med hunden, rottene, katten og oss selv. Vi oppholder oss i resten av huset også, men føler alikevel at det er litt lite og trangt, så gleder meg til vi får flyttet. Er vanskelig å finne noe når man har dyr med seg og venter barn. Enn så lenge, trives jeg uansett :-)

 

Katten på rottejakt ..

 

Men disse småjentene er trygt i buret sitt, og han får holde seg med å pirke på glasset:)

 

 

Det er nå litt spennende om dagen, hvis det ikke blir huskjøp slik jeg håper på, vi har funnet "det perfekte" huset. Men man vet jo aldri om det går gjennom med alt slik man ønsker. Hvis det ikke blir dette huset, blir vi nok leilighetboere en stund. Det er spennende med slik. Jeg gleder meg til denne uken, for det blir nok avgjort om det blir hus eller leilighet i løpet av den. Og det blir godt å få noen ting i visshet, alt føles så ustabilt, og da er det godt når det er som nå, at det retter seg sakte men sikkert!

Og til helgen skal jeg hente hesten min fra beite også, og gleder meg virkelig, skal forberede alt klart i stallen der jeg har fått stallplass denne uken.

Det var pittelitt, om min hverdag. Håper bloggen var okei å lese seg gjennom.

God helg, blogges !

 

 

9 kommentarer

lifehappens

27.aug.2011 kl.16:36

Er så rart å tenke på de er så små.. jeg er straks 31 uker på vei, å vesla veier vel nærmere 1.5. KG tenker jeg. Gosh så fort alt har gått! nyt tiden hvor det (heldigvis) kanskje ikke er så mye plager allerede :-) blir å følge bloggen å se hvordan det går, kanskje jeg har noe vettuge tips/råd å komme med inni mellom.

lifehappens

27.aug.2011 kl.16:40

Å denne flaksingen du beskriver, hadde jeg også rimelig tidlig :-) grunnen til at "den" er best å kjenne på kvelden, er pga du ligger rolig, å "den" våkner. Du vogger jo bebisen rundt hele dagen, å når det stopper, blir det drama. Sparkene her nå, er gjennom hele dagen, OG hele natten. Det er aldri et øyeblikk med stillhet! Første ordentlige spark, kjente jeg i uke 19. :-) (slik at det kunne kjennes på ut-siden)

kajasvesleblogg

27.aug.2011 kl.16:55

lifehappens: Hehe, koslig at vil lese bloggen min. Jeg setter virkelig pris på alt av tips og råd, og syns det er kjempemoro og dele erfaringene her.

Er en logisk forklaring, egentlig det du sier. Å som jeg gleder meg til bevegelsene kan skjennes på utsiden! Men på en annen side fårstår jeg at jeg skal være glad for at jeg har kun flaksingen enda, med tanke på nattesøvnen. Men gleder meg alikevel! Jeg har hatt lite plager, vært superheldig i forhold til mange andre. Men sliter litt med bekkenet, men har flere gode enn dårlige dager, så håper det fortsetter og gå greit. For jeg får gjort mye av hverdagen hvis jeg ikke blir værre. :-)

iidakm

27.aug.2011 kl.18:34

Gratulerer så mye med en liten en i magen :-) Du vil nok kjenne masse liv etterhvert :-) Jeg kjente ikke på utsiden før mellom uke 20 og 25 :-)

kajasvesleblogg

27.aug.2011 kl.18:41

iidakm: Takk:-) Thihi, det gleder jeg meg skikkelig til !

Lagerbarn

27.aug.2011 kl.18:57

Håper du har rett, da hadde jeg vært kjempe glad :-D hihi. Takk for komentar, det hjalp virkelig på humøret!

kajasvesleblogg

27.aug.2011 kl.19:10

Lagerbarn: Det er jeg sikker på ! Jeg trodde ikke jeg var gravid selv, siden det ikke var ventet. Men fikk ikke mensen og hadde magesmerter, tok derfor en test. Jeg antok at den var ødelagt, da den ga en svak strek etter tiden, slik som på bildet ditt. (Jeg trodde nemlig at streken skulle være sterk slik som på bildet på esken, men dette stemte jo ikke). Kjøpte to tester til for å "bekrefte negativt resultat". Og da det var samme med begge de, forsto jeg det, også leste jeg litt nøyere om det, og da står det faktisk det som jeg skrev til deg, at styrken på streken kommer ann på hvor mye HCG. =svak strek betyr positiv test. Jeg beholdte testene mine i fjorten dager, før jeg kastet dem. Måtte ha noe å se på for å fårstå virkeligheten.. Og de forandret seg ikke. Er nok bare i noen tilfeller at testene forandrer resultat med tid. :-)

Jeg kjøpte også en clearblue digital test etterpå, som også var positiv.

Venter du noen dager, tipper jeg streken er sterkere og sterkere:-)

Mina A.Kveen : )

28.aug.2011 kl.11:22

så søte dyr^^

slankekampen

28.aug.2011 kl.18:25

Takk for kommentar :) Fine dyr :)

Skriv en ny kommentar

kajasvesleblogg

kajasvesleblogg

20, Vågå

Jente på 20 år, heter Kaja. Venter en liten en, i februar 2012. Er agronom, men har ikke fått noen nytte av det. Blir mer studie på meg når det lar seg gjøre, frem til da kan jeg tenke ut hva jeg vil med fremtiden. Den store interessen er jo dyr, såklart! Er selv eier av to vakre hester, og en stor kosebamse av en hund. Her i min blogg, vil det bli skrevet om vår hverdag, og mine opplevelser og tanker, og andre ting jeg føler er hvert å skrive om:-)

Kategorier

Arkiv

hits